Melis Sezen i serija Gulcemal će privući dosta pažnje?!

Mlada glumica Melis Sezen ostvarila je velike uspehe serijom Sadakatsiz / Neveran, koja je uspešno nastavljena dve sezone.

Melis Sezen i serija Gulcemal će privući dosta pažnje?!

Foto Credits: Internet Haber

Razvijajući svoje glumačke veštine i iskustvo, Sezen je postala i poznato ime u inostranstvu. Ime Melis Sezen počela je da govori publika u različitim zemljama emitovanjem TV serije Sadakatsiz širom sveta.

Činjenica da je Melis Sezen proteklih nedelja otišla u Španiju i dobila nagradu je pokazatelj sve veće popularnosti glumice u inostranstvu. Izgleda da je mlada glumica pogodila na lutriji nove serije u vreme kada je bila u procesu velikog uspeha u karijeri. Melis se sprema da se pojavi pred publikom kao glavna ženska uloga u dramskoj seriji Gulcemal, koja je pažljivo pripremljena za Fox TV-u. Sa početkom snimanja serije, fanovi glumice počeli su da čekaju razvoj događaja sa radoznalošću. MF Production, koja je dokazala svoj uspeh u sektoru, bila je producenska kompanija TV serije Gulcemal, koju je napisao scenaristkinja koju je potpisala značajne TV serije, Eda Tezcan.

Najveća šansa Sezen u ovoj seriji je njen partner Murat Unalmis. Sjajni glumac imao je veoma uspešan nastup u veoma ambicioznoj seriji kao što je Bir Zamanlar Cukurova i ostavio je publiku bez daha tri sezone. Partnerstvo sa tako izvanrednim majstorom kreiranja likova u novoj seriji Melis Sezen donosi sa sobom priliku za značajno iskustvo.

Gledaćemo Melis Sezen u liku po imenu Deva dok se nastavlja snimanje serije započeto u Bursi. Murat Unalmis će se pojaviti sa likom Gulcemala u seriji koju je režirao Ali Balci. Serija Gulcemal, koja takođe uključuje imena kao što su Sema Kekic, Ilay Erkok i Nilufer Acikalin, biće ljubavna i dramska priča.

View this post on Instagram

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

NOVO - Furkan Palali oduševio novim imidžom za seriju Sebeke

By: TV Exposed