Svetskog glumca porazio rak!

Svetski poznati turski glumac Birol Unel, koja je za film Duvara Karsi/Head-On dobio nagradu “Zlatni medved”, umro je u 59. godini. Evo detalja vesti! TV serije i filmski svet izgubili su još jednog velikana. Svetski poznati glumac, Birol Unel koji je živeo u Nemačkoj preminuo je u 59. godini. Glumac nije uspeo da savlada rak ...

Svetskog glumca porazio rak!

Svetski poznati turski glumac Birol Unel, koja je za film Duvara Karsi/Head-On dobio nagradu “Zlatni medved”, umro je u 59. godini. Evo detalja vesti!

TV serije i filmski svet izgubili su još jednog velikana. Svetski poznati glumac, Birol Unel koji je živeo u Nemačkoj preminuo je u 59. godini. Glumac nije uspeo da savlada rak i prebačen je u bolnicu u Berlinu 18. avgusta, jer se njegovo stanje pogoršalo. Vest o smrti donela je porodici i prijateljima veliku tugu. Birol Umel rođen je u Nemačkoj gde se i školovao. Glumio je u mnogim filmovima i TV serijama(više od 70 projekata) gde ga je široka javnost prihvatila i zavolela, posebno zbog njegove uloge u filmu Duvara Karsi. Karijeru je započeo 1987.filmom Yolcu a poslednja turska serija u kojoj je glumio bila je Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz.

Iznenadna smrt glumca predstavlja ogroman šok za filmsku industriju i mnogi obožavaoci i kolege izrazili su saučešće za glumca. Nakon glumčeve smrti, mnogi njegovi prijatelji postavljali su poruke na svoje naloge na društvenim mrežama. Poznati reditelj Fatih Akın, sa kojim je radio na filmu Duvara Karsi rekao je: „U njemu je bilo svetlo koje me je uvek impresioniralo. „Lezi u svetlima“, dok je Meltem Cunbul, koji je takođe glumio u istom filmu, napisao. "Veoma sam tužan. Bila mi je čast da glumim sa glumcem svetske klase koji je odraz ljudske humanosti. Duvara Karsi je nezaboravna uspomena iz onih dana koje smo proveli. Žao mi je što si nas napustio".

By: TV Exposed

NOVO - Kurulus Osman bogatiji za dva glumca