Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice nastavlja privlači interesovanje gledalaca!

Završena je 52. epizoda uticajne serije Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice.

Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice nastavlja privlači interesovanje gledalaca!

Foto Credits: Dizilah

Serija Kizilcik Serbeti, koja se emituje petkom uveče i privlači milione gledalaca, ima snažnu priču.

Serija, u kojoj glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, Mujde Uzman i Yigit Kirazci, takođe ima veoma jaku glumačku ekipu.

U gledanosti vidimo da serija Yali Capkini sada doživljava ozbiljan gubitak gledalaca i da Kizilcik Serbeti ima jasnu prednost u konkurenciji petkom uveče.

Međutim, Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice sada ima problem da zaostaje za dvocifrenim rejtingom.

Inci Taneleri takođe sjajna

Serija Kizilcik Serbeti, koja se neko vreme izdvajala kao najuspešnija produkcija sezone i uspela da postane najsjajnija produkcija ove sezone postigavši dvocifren rejting, sada je izgleda izgubila prvo mesto od serije Inci Taneleri.

Ocene 52. epizode ​​serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice bile su malo ispod dvocifrene. Serija je u petak uveče ponovo zauzela prvo mesto u gledanosti i o njoj se mnogo pričalo na društvenim mrežama.

Međutim, ova situacija je takođe omogućila da sjajna gledanost serije Inci Taneleri, koju potpisuje Yilmaz Erdogan, ponovo privuče pažnju.

Serija Inci Taneleri, koja se emituje na Kanalu D, nastavlja svojim putem postižući dvocifrenu stopu, a podrazumeva se da će to biti najuspešniji projekat sezone ako se tako nastavi. Serijal Kizilcik Serbeti će snažno nastaviti svoj put, ali će se sa nestrpljenjem čekati da li će u narednim epizodama biti postignuta dvocifrena ocena.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Kerem Bursin iznenadio novim priznanjem!

By: TV Exposed