Salih Bademci će imati važnu ulogu u seriji Terzi / Krojač

Turski glumac Salih Bademci predstavlja veoma uspešne primere animiranja različitih likova i uvlačenja publike u lik.

Salih Bademci će imati važnu ulogu u seriji Terzi / Krojač

Foto Credits: Aksam

Glumac, koji je postao jedno od imena koje publika najviše želi da vidi na ekranima, prošle sezone iznenadio je publiku različitim ulogama za redom.

Salih Bademci, koji je stekao mesto u mislim mnogih ljudi likom Borana u seriji Istanbullu Gelin / Istanbulska nevesta, uspeo je da impresionira veoma veliku bazu fanova, posebno likom Selima Gungora u Netflixovoj seriji Kulup / Klub.

Uspeh ove turske serije u inostranstvu takođe je veoma pozitivno doprineo popularnosti glumca.

Ove godine gledaoci će moći da gledaju Saliha Bademcija u Netflixovoj seriji Terzi / Krojač. Serija, koja je snimljena 2022. godine, sastaće se sa publikom 2. maja, dakle već sutra.

Salih Bademci kao Dimitri

Salih Bademci, koji igra lik po imenu Dimitri u TV seriji Terzi, ponovo će publici predstaviti sasvim drugačiju osobu.

Završeno je snimanje svih sezona u seriji Terzi, koja je planirana kao projekat od 3 sezone. Pošto je serija prvobitno bila namenjena televiziji, prema izjavi Cagataya Ulusoya, ona će se razlikovati od ostalih radova na Netflixovoj digitalnoj platformi. O Salihu Bademciju će se mnogo pričati sa njegovim likom u seriji Krojač, koja će nas podsetiti na dramska dela koja gledamo u turskim TV serijama.

Glumac je o svom liku i uticaju koji je imao na njega rekao:

To je verovatno bila jedna od najekstremnijih uloga koje sam igrao. Dimitri je bio naslednik jedne grčke porodice. Pejami (kog tumači Cagatay Ulusoy) i ja (Dimitri u seriji) smo odrasli zajedno u internatu. Između njih postoji veza koju teško mogu da objasne ljudima. Postoji veoma jaka veza. Dva suprotna i ekstremna lika, publika će biti veoma radoznala kako je nastalo njihovo prijateljstvo i kako se razvijalo. Naravno, to smo objasnili u kasnijim fazama.”.

NOVO - Počelo snimanje turske serije Iki Yabanci / Dva stranca

By: TV Exposed