Male šanse za opstanak serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše u novoj sezoni

Tursku TV seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se emituje četvrtkom uveče, dočekala je publika na letnjem platnu sa velikim očekivanjima.

Male šanse za opstanak serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše u novoj sezoni

Foto Credits: IMDB

Kao značajan uspeh zabeleženo je to što će serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se emituje na ekranima Kanala D, biti prikazana u inostranstvu u arapskim zemljama i Rusiji.

Međutim, smanjenje interesovanja publike u Turskoj za seriju odrazilo se i na gledanost.

Projekat serije Ya Cok Seversen je produkcija o kojoj se dugo priča i koja je posebno privukla pažnju fanova Kerema Bursina širom sveta. Ovo interesovanje i dalje traje, a stotine hiljada poruka podeljenih na društvenim mrežama otkrivaju da se podrška obožavalaca nastavlja.

Dobra harmonija glavnih glumaca

Hafsanur Sancaktutan i Kerem Bursin su veoma dobri partneri, što dokazuju kako slike sa seta, tako i scene u fazama serije. Ipak, uprkos snažnoj harmoniji para i neverovatnoj podršci iz inostranstva, rezultati serije u sistemu rejtinga u Turskoj su iznenađujuće loši.

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, za koju se očekivalo da bude fleš projekat letnjeg perioda, ne dobija bolju gledanost od običnih TV serija. Dakle, kada se pogleda rejting, ne bi bilo pogrešno reći da publika nije pokazala toliko interesovanje za projekat.

Ogroman talas interakcije na društvenim mrežama, povećanje prodaje u inostranstvu ili gledanje veoma zabavnih video zapisa dvoje vodećih glumaca serije ne doprinose mnogo gledanosti.

Kao rezultat toga, postojaće značajan sporedni efekat toga što seriji ne ide dobro u gledanosti. Nije poznato koliko dugo će Kanal D nastaviti serijal, ali možemo reći da niko ne treba da očekuje da će on preći letnji period i biti emitovan u zimskoj sezoni.

NOVO - Pad u karijeri Hazal Filiz Kucukkose nakon serije Kara Sevda

By: TV Exposed