Da li Hande Ercel zaista zaslužuje tolike kritike?!

Kritike na račun glumačke izvedbe turske glumice Hande Ercel zapravo nisu nove.

Da li Hande Ercel zaista zaslužuje tolike kritike?!

Foto Credits: Karar

Glumica, koja je rođena 1993. godine, prvi put je zakoračila na set 2014. godine sa TV serijom Calikusu.

Nakon što je privukla pažnju likom Selen u TV seriji Hayat Agaci, lik Selin Yilmaz u projektu Gunesin Kizlari postala je prekretnica za Hande Ercel.

Mlada glumica, koja se proslavila ovim projektom, nakon toga je odlično odradila posao sa Burakom Denizom u TV seriji Ask Laftan Anlamaz.

O glumici su ipak i tada stizali negativni komentari iz publike, njenih kolega i mnogih ljudi iz industrije, a za Hande Ercel nije bilo mnogo podrške osim njenih fanova.

Ercel, koja je u to vreme bila pod žestokim kritikama, uspela je da se probije kroz ove kritike dobrim nastupom u TV seriji Halka, koja se poklopila sa periodom u kojem je izgubila majku.

Sen Cal Kapimi kao značajan projekat u njenoj karijeri

Glumica, koja je ponovo dobila kritike nakon kratkotrajne TV serije Azize, postigla je veliki uspeh sa Keremom Bursinom u romantičnoj humorističnoj seriji Sen Cal Kapimi i praktično odbacila sve kritike.

TV serija Sen Cal Kapimi postigla je tako veliki uspeh širom sveta da je obezbedila jedan od najvažnijih uspona u karijeri Hande Ercel.

Sada je Hande, koja se po drugi put sastala sa Burakom Denizom, ovog puta u TV seriji Bambaska Biri / Neko drugi ponovo na udaru kritika. Međutim, ovoga puta nisu samo glasovi kritike koji se dižu odasvud, kao što je bilo kada je projekat Siyah Inci objavljen kada je takođe bila kritikovana.

Sve više kolega staje u odbranu mlade glumice, a medju njima se ističe Melisa Asli Pamuk. Već nekoliko nedelja provlači se jedno te isto pitanje – Da li Hande Ercel zaista zaslužuje tolike kritike?!

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Sve teža situacija za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed