Serija Bambaska Biri | Neko drugi ređa uspehe u inostranstvu

Dok vest da će serijal Bambaska Biri | Neko drugi imati finale u 16. epizodi veoma loše utiče na gledaoce, uspehima serije u inostranstvu se dodaju i novi.

Serija Bambaska Biri | Neko drugi ređa uspehe u inostranstvu

Foto Credits: Haberler

Serija Bambaska Biri | Neko drugi, sa Burakom Denizom i Hande Ercel u glavnim ulogama, doživela je gubitak gledanosti zbog problema koje je doživela u njenoj priči tokom uspešnog početka prikazivanja na ekranu.

Međutim, značajan kontrast stvara činjenica da će serija, koja je odjednom postala popularna i na društvenim mrežama i među televizijskim emiterima u inostranstvu, biti završena u 16. epizodi.

Neophodno je videti i činjenicu da je serijal Bambaska Biri, koji je svojim međunarodnim uspesima dodao još jednu nagradu, projekat koji nema dovoljno podrške ljubitelja serije u Turskoj.

Najbolja TV serija“ na dodeli Zlatne ruže

Serija, koja je zbog nezainteresovanosti domaćih ljubitelja TV serija odvučena do kraja, nedavno je osvojila nagradu „Najbolja TV serija“ na dodeli Zlatne ruže, prestižnoj nagradi Evropske radiodifuzne unije.

Serija Bambaska Biri | Neko drugi, u kojoj glume Hande Ercel i Burak Deniz, postala je prva turska serija koja je dobila nagradu za najbolju TV seriju među šest finalista iz Brazila, Belgije, Engleske, Španije i Poljske na Zlatnoj ruži, jednoj od najprestižnijih nagrade međunarodne televizijske industrije.

Projekat Bambaska Biri, koja je jedna od TV serija o kojima se najviše priča u međunarodnoj štampi od dana kada je emitovana, postigla je veliki uspeh ovom nagradom koju je dobila na dodeli Zlatne ruže u Londonu.

NOVO - Da li će još jedna važna glumica napustiti seriju Aile | Porodica?!

By: TV Exposed