Yali Capkini se emituje u sve više zemalja!

Bio je upečatljiv detalj da je serijal Yali Capkini nastavio da se emituje u mnogim zemljama u inostranstvu i da se prodaja brzo nastavila.

Yali Capkini se emituje u sve više zemalja!

Foto Credits: RiriNano

U štampi je objavljeno ime Peru kao zemlje u kojoj će serija takođe biti emitovana.

Među informacijama je da će se serija Yali Capkini sresti sa publikom od 29. aprila na kanalu Latina Television koji emituje u Peruu.

Kritike na račun priče o seriji, čije nove epizode ​​nastavljaju da se emituju u Turskoj petkom uveče, stalno se iznose na društvenim mrežama.

Sezona 3 potvrđena

Kada pogledamo rejting, vidimo da serija Yali Capkini pada u nemilost u Turskoj. Ocene serije su pale na prosečne nivoe.

Veoma je za razmišljanje da je produkcija koja je imala najbolje rezultate u prošloj sezoni i donela dvocifrenu ocenu i dovela na ekran milione gledalaca u situaciji koja izaziva razmišljanje. Interesovanje u inostranstvu za seriju Yali Capkini, čiji rejting opada, a interesovanje publike u Turskoj opada, čini se da je prava priča o uspehu.

Serija ima licencu za više od 120 teritorija širom sveta. Echo Rights, koji preuzima međunarodnu distribuciju serije, obavestio je da će biti treće sezone ovog projekta. Međutim, s obzirom na sve slabiju gledanost serije i veoma kritikovanu priču, ne može se unapred znati da li će 3. sezona biti uspešna ili će biti predmet previše kritika.

NOVO - Koje su najgledanije turske serije?!

By: TV Exposed