U seriji Kader Baglari / Sudbinske veze osetićemo moć ljubavi!

Serkan Cayoglu će se nakon jednosezonske pauze vratiti na televizijski ekran sa projektom nove serije.

U seriji Kader Baglari / Sudbinske veze osetićemo moć ljubavi!

Foto Credits: Internet Haber

Ayca Aysin Turan biće partnerka Serkanu Cayogluu u TV seriji Kader Baglari / Sudbinske veze, koja se pominje kao jedan od ambicioznih projekata u sezoni 2023-2024.

Sklad i energija dvoje mladih glumaca već je jedna od najzanimljivijih tema na društvenim mrežama.

U glumačkoj ekipi serije Kader Baglari su i glumci kao što su Nazli Bulum, Mehmet Aykac, Arzu Gamze Kilinc i Zeynep Kose.

Serkan Cayoglu, koji je dobro proveo period odmora i privukao pažnju 2023. digitalno objavljenim projektima Aaahh Belinda i Oregon, sada je na snimanju za svoj novi projekat TV serije. Glumac, koji je tokom leta imao priliku da se malo odmori i opusti, objasnio je da se dobro proveo. Rekavši da je za njega odmor sada završen, Serkan je objasnio da se priprema za svoj novi projekat.

Ljubav Kerema i Sevde

Cayoglu je o svojoj novoj TV seriji Kader Baglari / Sudbinske veze govorio ovako:

„Glavna tema serije je moć ljubavi. Susret dvoje ljudi, Kerema i Sevde u običnom trenutku, zatim evoluira na druga mesta. Ponovo se sastaju i zajedno kreću na putovanje. Moj lik Kerem je sin veoma ukorenjene, bogate i aristokratske porodice. Ostalo je u određenim granicama, pravila su veoma važna u porodici. Sa Sevdom doživljava drugačija osećanja. On okusi svoje emocije.”.

Glumac je ovim rečima naveo i da ljudi koji su zaglavljeni u svojim obrascima i ne mogu da ih se otarase, pa samim tim ne mogu u potpunosti da uživaju u životu, mogu da se nađu u njegovoj novoj ulozi.

Podsetivši da je snimanje za seriju počelo, glumac je objasnio da je imao i ima veoma lep i prijatan proces.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Feyyaz Serifoglu pokušava da se otarasi Sedata!

By: TV Exposed