Dve poznate srpske glumice se priključuju ekipi "Južnog vetra"?

Pored početka snimanja drugog dela filma potvrđena je i druga sezona serije “Južni vetar”. Snimanje drugog dela filma “Južni vetar” počeće 30. juna ove godine potvrdio je režiser Miloš Avramović. Nastavak filma stiže sledeće godine, a režiser je potvrdio i drugu sezonu serije. Druga sezona serije “Južni vetar” će kao i prva imati 14 epizoda. ...

Dve poznate srpske glumice se priključuju ekipi "Južnog vetra"?

Pored početka snimanja drugog dela filma potvrđena je i druga sezona serije "Južni vetar".

Snimanje drugog dela filma "Južni vetar" počeće 30. juna ove godine potvrdio je režiser Miloš Avramović. Nastavak filma stiže sledeće godine, a režiser je potvrdio i drugu sezonu serije. Druga sezona serije "Južni vetar" će kao i prva imati 14 epizoda.

Uz još jednu potvrdu da Biković ostaje u filmu i seriji, Avramović je istakao da bi voleo da sarađuje i sa dve poznate srpske glumice.

"Voleo bih da sarađujem sa dve glumice koje jako poštujem i volim, a to su Sloboda Mićalović i Nataša Ninković. Nadam se da će u nastavku biti prostora za njih, možda već u drugoj sezoni serije, videćemo," rekao je on.

Avramović je ranije za MONDO izjavioda bi priču o Marašu i ostatku ekipe iz beogradskog podzemlja mogao da snima "u nedogled"!

By: TV Exposed