Hazal Kaya se vraća novom TV serijom!

Turska glumica Hazal Kaya koja je bila na kraćoj pauzi u glumačkoj karijeri kada je reč o TV serijama, uskoro se vraća na ekrane. Glumica je u međuvremena radila na dva projekta.

Hazal Kaya se vraća novom TV serijom!

Foto Credits: Daily Sabah

Hazal Kaya je tumačila glavnu ulogu u jednom filmu i Netflixovoj seriji Midnight at the Pera Palace. Međutim, ono što će obradovati njene fanove jeste glumicin povratak u TV serije!

Prema pisanju Mehmeta Ustundaga, Hazal Kaya će se uskoro vratiti novom televizijskom serijom. Snimanje tog projekta će započeti narednih nedelja. Ona će u ovoj novoj seriji glumiti ženu koja je prošla mnogo toga u svom životu i izgubila pamćenje u nesreći. Novinar nije dao informaciju ko će biti njen partner na sceni, ali se “šuška” da će to biti Bugra Gulsoy.

Sudeći po opisu, čini se da se radi o Medyapimovoj seriji Oasis, koja predstavlja rimejk popularne drame. Pripreme za taj projekat i razvoj traju već pet godina. U centru priče je hladna i cinična žena koja je odlučila da izvrši samoubistvo. Ipak, njen život spašava policajac, koji joj pruža utočište i zaštitu. Tokom amnezije, heroina ostaje u domu svog spasioca, koji je samohrani otac a ona se polako zbližava sa njegovom decom, kojima je majka više nego potrebna…

Uz to, stižu informacija da je Netflix već naručio drugu sezonu serije Midnight at the Pera Palace. Kaya će utisak je imati dobro popunjen kalendar.

NOVO - Nove vesti o glumačkom kadru serije Uc Kurus

 By: Milt-TV Exposed