Koliko može serija Ates Kuslari / Vatrene ptice u novoj sezoni?!

Nije iznenađujuće što je dramska serija pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja je počela prošle sezone na ATV ekranu, postigla dobru gledanost i privukla pažnju brojnih fanova.

Koliko može serija Ates Kuslari / Vatrene ptice u novoj sezoni?!

Foto Credits: IMDB

Čak je i činjenica da je ovaj projekat stvorio sopstvenu publiku protiv dve moćne TV serije kao što su Yali Capkini / Vodomar i Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice zabeležena kao veoma važan uspeh serije.

Impresivna dramska priča serije Ates Kuslari, u kojoj glume Hande Soral, Gorkem Sevindik, Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan, ponovo će privući gledaoce na ATV ekran u novoj sezoni.

Posle snažnih nastupa serija Yali Capkini i Kizilcik Serbeti, sa nestrpljenjem se iščekuju i predstave druge sezone. Pored toga, sa svojom 18. sezonom, Arka Sokaklar će se pridružiti takmičenju u petak sa još odlučnijim povratkom.

Ates Kuslari počinje pre ostalih rivala

Ne treba da čudi što je serija Ates Kuslari / Vatrene ptice postigla dobru gledanost i sasvim dobar rejting dovodeći sopstvenu publiku pred TV ekrane pored tako tri važna rivala. Gledaoci, kojima se dopala priča serije i dali veliku podršku u prvoj sezoni, nastaviće da stoje iza projekta i u drugoj sezoni.

Još jedna prednost serije Ates Kuslari biće to što će biti prikazana ranije od ostalih konkurenata. Planirano je da serija, koja će biti na setu sredinom avgusta, bude na platnu ranije od ostalih serija u petak sa gustim radnim rasporedom.

Tačan datum nastavka ove turske serije će biti poznat vrlo brzo.

NOVO - Berkay Ates o svojoj karijeri

By: TV Exposed