Tolga Gulec o značaju serije Oyle Bir Gecer Zaman ki | Kako vreme prolazi za njega

Tolga Gulec je glumac koji je dugi niz godina bio uključen u uspešne projekte u televizijskim serijama i filmovima.

Tolga Gulec o značaju serije Oyle Bir Gecer Zaman ki | Kako vreme prolazi za njega

Foto Credits: Aksam

Tolga Gulec, koji je ušao u industriju 2006. godine sa TV serijom Kirik Kanatlar, napravio je veoma važne korake u karijeri u ovom procesu.

Jedna od najuticajnijih produkcija u dolasku Tolge Guleca do ove tačke je projekat TV serije pod nazivom Oyle Bir Gecer Zaman ki | Kako vreme prolazi.

Ova serija, koja se emituje u različitim zemljama sveta, zauzima veoma važno mesto u istoriji turskih TV serija.

Prvo ozbiljno i dugotrajno profesionalno iskustvo

Tolga Gulec u svakoj prilici izražava značaj projekta Oyle Bir Gecer Zaman ki, koji opisuje kao nezaboravan projekat u pogledu sopstvene karijere.

O Gulecu, koji je dobio veliko priznanje za svoj lik Neseta u TV seriji Poyraz Karayel, mnogo se pričalo i sa njegovim likom Gokhanom u TV seriji Fazilet Hanim ve Kizlari.

U izjavi u magazinu MAG, Tolga Gulec je objasnio značaj TV serije Kako vreme prolazi sledećim rečima:

„To je bilo moje prvo ozbiljno i dugotrajno profesionalno iskustvo. Nisam imao nikakvog iskustva i znanja o setu, kameri, uglovima, montaži ili životu scene. Bilo mi je teško, posebno u prvoj sezoni. Osećao sam se kao da ne mogu da odrazim ono što sam želeo, šta se dešava u meni, u kameru. Razmišljajući o tome sada, osećam se kao da je prilično normalno. Bilo je kao škola. Mislim da dugujem veliku zahvalnost mnogim ljudima, posebno mojoj prvoj direktorki Zeynep Gunay, jer nije bilo lako završiti tu školu.”.

NOVO - Birce Akalay se vraća novim projektom

By: TV Exposed