Berkay Ates o svojoj karijeri

Među imenima u svetu turskih serija, a sa dobrom karijerom je i turski glumac Berkay Ates, diplomac Konzervatorijuma.

Berkay Ates o svojoj karijeri

Foto Credits: Haberler

Berkay Ates, koji igra jednu od glavnih uloga u novoj seriji Magarsus, koja počinje na Blu TV-u 10. avgusta, rođen je 1987. godine.

Glumac, koji je počeo da se pojavljuje i u filmovima i u TV serijama od 2007. godine, privukao je pažnju posebno likom Cengiza u TV seriji Anne / Majka.

Ates, kojeg smo gledali sa likom Mahsuna u impresivnoj dramskoj seriji Cukur / Jama, uspešno je igrao i u TV serijama Alev Alev i Sadakatsiz.

Poznat po tome što je preferirao dramske uloge u produkcijama u kojima je učestvovao, glumac je zapravo ranije dolazio do izražaja svojim komičnim ulogama tokom školskih godina.

Ranije komedije, posle drame

Govoreći o ovoj temi u intervjuu u kom je učestvovao sa Merve Dizdar, Berkay Ates je rekao:

„Kada sam bio u školi, dobijao sam prilično visoke ocene uglavnom u komedijskim komadima. I nisam mogao samo to da igram, pa sam postao dramski glumac. Igrao sam filmove, TV serije, pozorišne predstave... Dobro se sećam, primljen sam u školu sa svojim komičnim komadom. Na ispitima su moje uloge u komediji uvek bile veće.”.

Poznati glumac je kako kaže kada se osvrne na svoju glumačku karijeru veoma iznenađen što je uvek igrao dramske uloge. Mnogi fanovi će se takođe zapitati kako će i kada Berkay Ates igrati u nekoj komediji nakon ovih reči.

View this post on Instagram

A post shared by Berkay Ateş (@atesberkay)

NOVO - Sumeyye Aydogan je usvojila lik Gece

By: TV Exposed