Akinci - Još jedna nova turska serija koja počinje 1. januara!

Nakon vesti da će turska serija Son Yaz početi u petak 1. januara, stigla je potvrda za još jednu seriju. Reč je o seriji koja će doneti priču o superheroju a koja nosi naziv po njemu – Akinci. Ovaj projekat će takođe svoju premijeru imati prvog dana 2021. godine. Serija Akinci će biti emitovana na ...

Akinci - Još jedna nova turska serija koja počinje 1. januara!

Nakon vesti da će turska serija Son Yaz početi u petak 1. januara, stigla je potvrda za još jednu seriju.

Reč je o seriji koja će doneti priču o superheroju a koja nosi naziv po njemu – Akinci. Ovaj projekat će takođe svoju premijeru imati prvog dana 2021. godine. Serija Akinci će biti emitovana na ATV kanalu.

Podsećamo, radnja serije Akinci će pratiti superheroja Fatiha (30). Njegova borba temelji se na osmanskoj istoriji. Prema tvorcima serije, turski gledaoci nikada nisu videli nešto slično. Fatih je mladić koji se ne plaši ničega, ali je poznat i po tome da ne veruje u ljubav. Njegov život će se promeniti kada upozna devojku koja će ubrzo osvojiti njegovo srce. Glavne uloge u seriji Akinci tumačiće Sukru Ozyildiz i Busra Develi. Pored njih u seriji će se pojaviti Tolga Tekin, Berrin Arisoy i Deren Talu.

Kada je reč o ostalim turskim serijama, stiže sve veći broj potvrda od TV kanala da će one biti emitovane ustaljenim rasporedom i tokom novogodišnjih praznika.

NOVO - Gde će biti emitovana nova serija Cana Yamana? Pregovori u toku!

By: TV Exposed