Sumeyye Aydogan je usvojila lik Gece

TV serija Donence / Tropi, koja je jedna od različitih produkcija utorkom uveče i emituje se na Kanalu D, otkriva snažnu priču.

Sumeyye Aydogan je usvojila lik Gece

Foto Credits: Al Bawaba

Serija Donence, u kojoj glume Sumeyye Aydogan i Caner Topcu, postala je jedna od važnih produkcija letnjeg perioda. Važno je napomenuti da su glavni duo u jakoj harmoniji jedno sa drugim i da je publika zadovoljna njihovom energijom.

Sumeyye Aydogan je prošle godine imala sjajan nastup u TV serijama Duy Beni / Čuj me i Tacsiz Prenses / Princeza bez krune.

Glumica, koja je u svojoj glumačkoj karijeri stekla različita iskustva sa serijom Donence, takođe je usvojila lik Gece.

Sumeyye Aydogan posebno navodi da su se ona i njene kolege jako zabavljale na snimanju. Izrazivši da su scene snimljene na moru nezaboravne, glumica je zadovoljna što je uključena u ovakav projekat.

O ljubavi Ozgura i Gece

Aydogan, koja je takođe govorila o situaciji u kojoj se nalazi lik Gece u priči, otkrila je da je ljubav između Ozgura i Gece napredovala korak po korak sledećim rečima:

Zapravo, mislim da neka osećanja počinju da se pokazuju. Čak i ako ne rečima, mi to pokazujemo pogledima. Mislim da je Ozgur zaljubljen, ali ne shvata da je zaljubljen ili ne želi to da prizna.”.

Ozgurov glavni problem je prisustvo njegovog brata, uz nemogućnost da se otvori svojoj ljubavi. Gece je malo slobodnija i nezavisnija od Ozgura, ona je buntovna mlada devojka tako da joj sestra ne predstavlja problem, naprotiv, ona je devojka koja će je uzeti za ruku da upozna svog voljenog.

NOVO - Zbog svadje stopirano snimanje serije Donence!

By: TV Exposed