Arif Piskin u novoj seriji

Turski glumac Arif Piskin potpisao je ugovor za rad u novoj seriji kompanije O3 Medya. U pitanju je serija čiji se početak očekuje u toku ovog meseca, a nosi naziv Son Yaz / Prošlog leta. On će u seriji tumačiti lik Selcuka. Arif je do sada glumio u dvadesetak serija. Publici je poznat kao Ismail ...

Arif Piskin u novoj seriji

Turski glumac Arif Piskin potpisao je ugovor za rad u novoj seriji kompanije O3 Medya.

U pitanju je serija čiji se početak očekuje u toku ovog meseca, a nosi naziv Son Yaz / Prošlog leta. On će u seriji tumačiti lik Selcuka. Arif je do sada glumio u dvadesetak serija. Publici je poznat kao Ismail Pasa iz serije Payitaht Abdulhamid. Pre toga su poznate i njegove uloge u serijama Dip i Eksiya Dunyaya Hukumdar Olmaz i drugim projektima.

U glavnoj ulozi serije Son Yaz ćemo gledati Alperena Duymaza. Drugu glavnu ulogu će tumačiti Hafsanur Sancaktutan. Seriju režira Burak Arlier, a kadrovi će biti snimani u Urli, Alacatiju i Seferihisaru. Scenario za novu seriju su pisali Deniz Dargi, Cenk Bogatur i Cem Gorgec. U narednom periodu se očekuje potvrda na kojoj televiziji će Son Yaz biti emitovan.

NOVO - Početak nove turske serije Akinci ipak u decembru

By: TV Exposed