Iznenadjujuća ponuda u seriji Cop Adam

Turska TV serija Cop Adam / Čiča gliša sa Enginom Altanom Duzyatanom i Elcin Sangu u glavnim ulogama biće emitovana u svojoj novoj epizodi na Star TV-u u sredu, 10. maja.

Iznenadjujuća ponuda u seriji Cop Adam

Foto Credits: IMDB

Tamer se suočava sa Berin i Seko... Tema dvadesete epizode ​​popularne TV serije Cop Adam / Čiča gliša je sledeća:

Kada Peri vidi Damlino razočaranje posle borbe Tamera i Seko, ne može da izdrži i pravi potez koji niko nije očekivao. Međutim, ovo će uništiti njenu šansu da se pomiri sa Damlom. Peri je takođe jedina osoba koja podržava vezu Berin i Seko.

Ona pokušava da se pomiri između Tamera i Seko, ali Tamer ne pristaje na to. Konačno, Tamer se suočava sa Berin i Seko. Ova konfrontacija dovodi do toga da Seko donosi veliku odluku o svom životu.

Zanimljiva epizoda

Kada Berin sazna za ovu odluku, preduzima mere da je spreči. Dok su Meryem i Yavuz zabrinuti kako će Tamer reagovati na Yavuza, Tamer dolazi kod Yavuza sa iznenađujućom ponudom.

Dok Peri ulaže nadljudski napor da održi ravnotežu, ona preduzima jedini korak koji će poremetiti ravnotežu i odlazi svojoj majci. U međuvremenu, Tamer je privremeno preselio Bulenta i Aysel u vilu.

Međutim, Ipekov razorni efekat na Peri i Bulentove zahteve, koji su sada gotovo uceni, primoraće Tamera da preduzme radikalan korak.

Očekuje večeras nas dakle veoma zanimljiva epizoda serije Cop Adam.

NOVO - Očekuje nas šok u seriji Adim Farah / Zovem se Farah!

By: TV Exposed