Tolga Mendi glumi princa u seriji Sol Yanim

Glumac Tolga Mendi tumačiće jednu od važnijih uloga u novoj turskoj seriji koja nosi naziv Sol Yanim. Tolga će igrati lik princa Kutlusay porodice po imenu Selim. U pitanju je mladić koji je sa 13 godina ostao bez majke, a ceo život je proveo u bogatstvu i luksuzu. Međutim, ništa od toga ga nije činilo ...

Tolga Mendi glumi princa u seriji Sol Yanim

Glumac Tolga Mendi tumačiće jednu od važnijih uloga u novoj turskoj seriji koja nosi naziv Sol Yanim.

Tolga će igrati lik princa Kutlusay porodice po imenu Selim. U pitanju je mladić koji je sa 13 godina ostao bez majke, a ceo život je proveo u bogatstvu i luksuzu. Međutim, ništa od toga ga nije činilo srećnim. Otac koji je bio radoholičar ga je stalno usmeravao ka školskim obavezama. Protekom godina problemi i njegov odnos sa ocem su postajali sve komplikovaniji i teži.

Kao što je Mendi priznao, potpuno se privikao na novu ulogu. Govori i razmišlja kao Selim. U nekim običnim životnim situacijama van seta, razmišlja šta bi Selim uradio da je na njegovom mestu. Zbog ove uloge Tolga je naučio da pliva i igra košarku. Oduvek je bio sportski tip, sportski građen, ali je za ovu ulogu morao dodatno da poradi na sebi.

NOVO - Caner Cindoruk – Flert je opasan

By: TV Exposed