Uskoro počinje nova turska serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci

Objavljen je željno iščekivani prvi trejler nove serije Fox TV-a Kizil Goncalar | Crveni pupoljci, koju producira Gold Film, a čiji producent je Faruk Turgut.

Uskoro počinje nova turska serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci

Foto Credits: IMDB

Možemo reći da veoma široka publika ima veliku radoznalost za novu seriju Kizil Goncalar | Crveni pupoljci. Glavni razlog za uzbuđenje bio je to što će se Ozcan Deniz, koji je do sada glumio u mnogim značajnim ostvarenjima, kao i Ozgu Namal, koju dugo nismo videli na ekranu, vratiti na ekran sa tako snažnom pričom.

Pored toga, čini se da priča u seriji duboko utiče na mnoge gledaoce.

Veću pažnju privlače priče o koegzistenciji i sukobu sekularnih i konzervativnih ideja, koje se smatraju jednom od raseda u društvu.

Efektna priča

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice je vrlo efikasno otkrila ovu situaciju.

Pored toga, serija Omer se istakla kao proizvodnja koja se nalazi na ovoj liniji kvara.

Takav je slučaj sa novom serijom Kizil Goncalar, u kojoj glavne uloge igraju Ozcan Deniz i Ozgu Namal. Svojim trejlerom, nova serija je nagovestila da će to biti jedan od najambicioznijih projekata sezone i otkrila da će svojom pričom impresionirati milione.

Dok Kizil Goncalar govori o ukrštenim sudbinama Leventa (Ozcan Deniz), sekularnog čoveka, i Meryem (Ozgu Namal), koja živi u fanatističkoj sekti, skreće pažnju na ujedinjujuću moć majčinstva|očinstva kada je u pitanju dete, uprkos razlikama u verovanjima i mišljenjima.

Serija Kizil Goncalar | Crveni Pupoljci će uskoro početi na Fox TV-u, a tu je i video najava same serije. Datum početka emitovanja će biti objavljen u narednim danima.

NOVO - U ponedeljak počinje serija Ne Gemiler Yaktim

By: TV Exposed