Nova turska serija İyi Günde Kötü Günde

Sredinom meseca počinje snimanje nove turske serije pod nazivom İyi Günde Kötü Günde. Serije je trebala da počne tokom leta, ali je zbog epidemije koronavirusa odloženo snimanje. Početak snimanja je zakazan za 17. jul, a serija će se emitovati na jesen ove godine. Najverovatniji početak premijernog prikazivanja serije je septembar mesec, i to njegov sam ...

Nova turska serija İyi Günde Kötü Günde

Sredinom meseca počinje snimanje nove turske serije pod nazivom İyi Günde Kötü Günde.

Serije je trebala da počne tokom leta, ali je zbog epidemije koronavirusa odloženo snimanje. Početak snimanja je zakazan za 17. jul, a serija će se emitovati na jesen ove godine. Najverovatniji početak premijernog prikazivanja serije je septembar mesec, i to njegov sam početak. Kada je reč o samoj seriji, poznato je nekoliko informacija.

Prva je žanr. Serija je romantnična komedija sa elementima drame. Poznato je i nekoliko glumaca koji će se naći na projektu. Mert Fırat i Seda Bakan su označeni kao glavni glumci ove serije, ali je ta informacija dovedena u znak pitanja na društvenim mrežama. Ono što je sigurno je da su Ozan Dolunay i Elcin Sangu već potpisali ugovore i da će imati uloge u novoj seriji.

Serija İyi Günde Kötü Günde se radi u produkciji turskog Star TV.

İyi Günde Kötü Günde

By: TV Exposed