U ponedeljak počinje serija Ne Gemiler Yaktim

Objavljeni su poster i video najava nove serije Ay Yapim pod nazivom Ne Gemiler Yaktim | Brodovi koje sam spalila koja će se sa svojom prvom epizodom emitovati na Show TV-u 4. decembra.

U ponedeljak počinje serija Ne Gemiler Yaktim

Foto Credits: DiziCentral

Priča o Yasemin i Fidan, koju igraju Deniz Baysal i Devrim Ozkan, duboko će uticati na publiku u seriji u kojoj ćemo pratiti iskustva dve žene koje se bore da prežive uz podršku jedna drugoj.

Poslednjih godina primećeno je da se producenti trude da se istaknu produkcijama namenjenim ženskoj publici.

TV serija Ne Gemiler Yaktim takođe privlači pažnju kao projekat usmeren na dame, za koje se zna da provode više vremena uz TV ekrane nego muškarci.

Jaka dramska priča jakih žena

Dok mnogi gledaoci govore o nedostatku jakih dramskih priča na TV ekranima, dele mnoge komentare da posebno žele da gledaju priče jakih žena.

Projekat TV serije pod nazivom Ne Gemiler Yaktim | Brodovi koje sam spalila privlači pažnju kao projekat pripremljen da ispuni ovu potrebu.

Odbrojavanje se nastavlja za novu seriju Ay Yapima, Ne Gemiler Yaktim, koju režira Altan Donmez, a čija priča i scenario pripadaju Banu Kiremitci Bozkurt.

Glavne uloge u seriji, koja počinje da se emituje na Show TV-u u ponedeljak, 4. decembra, su Deniz Baysal, Devrim Ozkan, Berk Hakman i Erkan Kolcak Kostendil.

NOVO - Uraz Kaygilaroglu u novoj ulozi

By: TV Exposed