Yusra Geyik u novoj seriji Aile / Porodica

Turska glumica Yusra Geyik je prema pisanju turske štampe potpisala novi ugovor za novu TV seriju. Prenosimo o čemu je reč.

Yusra Geyik u novoj seriji Aile / Porodica

Foto Credits: Haberler

Yusra Geyik je potpisala ugovor sa kompanijom Ay Yapim za njihovu novu ambicoznu televizijsku seriju. U pitanju je projekat pod nazivom Aile / Porodica. Od ranije je poznato da će glavnu ulogu u ovom projektu tumačiti Ibrahim Celikkol.  Yusra će u ovoj novoj seriji tumačiti lik po imenu Yagmur, koja je sestra glavnog ženskog lika, psihologa Devin.

Kada je u pitanju samo snimanje serije Aile za sada nema mnogo informacija. Glumački kadar se još uvek formira, pa je izvesno da snimanje nije počelo a kada će ne zna se. Samim tim početak emitovanja ove nove turske serije će biti malo kasnije u odnosu na druge serije.

Kada je u pitanju Yusra Geyik ona je poznata po svojoj ulozi u seriji Arka Sokaklar. Geyik je dugo radila na ovom projektu, a nakon toga je bila zapažena u seriji  Camdaki Kiz. U toj seriji je tumačila lik Melise. Ove sezone se pojavila u prvoj epizode TV serije Bir Kucuk Gun Isigi. Uloga u seriji Porodica će joj biti deveta u karijeri.

Glumačku karijeru je otpočela 2004.  godine kada se pojavila kao Melis u popularnoj seriji Ljubav na medji.

View this post on Instagram

A post shared by Yüsra Geyik (@yusrageyik)

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed