Uraz Kaygilaroglu u novoj ulozi

Vidimo Uraza Kaygilaroglua kao glavnog glumca u dramskoj seriji Sakla Beni | Sakrij me, koja nastavlja da se emituje četvrtkom uveče na televiziji Star.

Uraz Kaygilaroglu u novoj ulozi

Foto Credits: Haberler

Uraz Kaygilaroglu, koji se pojavljuje u TV seriji Sakla Beni sa Cemre Baysel i Asude Kalabek, takođe nastavlja svoje pozorišne aktivnosti.

Kaygilaroglu, koji učestvuje u novoj predstavi Zaljubljeni Šekspir, ovog puta deli scenu sa Nezaket Erden.

Oni koji vide harmoniju dva uspešna imena svedoče i da odlično izvode predstavu na sceni.

Intenzivan radni period

Ovaj period označava veoma intenzivan period za Uraza Kaygilaroglua, koji mora da se pojavi na TV ekrana u seriji Sakla Beni, kao i u pozorišnoj sceni sa predstavom Zaljubljeni Šekspir, koja priča priču o dvoje ljubavnika.

To je prvi projekat u Turskoj sa istim imenom iz legendarnog istoimenog filma, koji je postavljen u partnerstvu Colpan Ilhan & Sadri Alisik Theatre, Piu Entertainment i Zorlu PSM i uz podršku Damat & Tveen, u kojem Uraz Kaygilaroglu igra Vilijama Šekspira, a Nezaket Erden igra lik Viole.

Prvi put adaptiran za scenu, Zaljubljeni Šekspir nastavio je da se izvodi pred brojnom publikom od prvog dana kada je postavljen.

Uraz Kaygilaroglu opisuje svoju koleginicu na sledeći način:

„Kada je moja partnerka postala Nezaket, rekao sam: „Na sigurnom ste mestu. Ako ćete pokušati, počnite ovde.”. Ona je veoma skromna i izvanredana glumica. Pored svog talenta, ona je veoma posebna i po svom ljudskom aspektu. Zato mi je bilo tako dobro.”.

NOVO - Veliko razočarenje oko serije Bir Derdim Var | Imam problem

By: TV Exposed