O seriji Donence, Sumeyye Aydogan i Caneru Topcuu se već priča!

O paru nove turske serije koja će biti emitovana tokom leta kako sada stoje stvari će se mnogo pričati. Da li će opravdati ova sve veća očekivanja ostaje da vidimo.

O seriji Donence, Sumeyye Aydogan i Caneru Topcuu se već priča!

Foto Credits: Haberturk

Nova turska TV serija pod nazivom Donence u kojoj glavne uloge tumače sjajni, mladi i veoma talentovani Sumeyye Aydogan i Caner Topcu privlači sve više pažnje kako se bliži njen početak.

Nova serija Kanala D Donence koja će biti prikazana u letnjoj sezoni, broji dane za izlazak pred publiku i već stvara publiku. Datum premijere će biti poznat u narednim danima.

Zabavni trenuci Sumeyye Aydogan i Canera Topcua, vodećih glumaca ove nove TV serije, u kojoj je snimanje nastavljeno punom parom, odrazili su se u objektivima.

Projekat Donence, u kojem će Sumeyye Aydogan oživeti lik Gece i Caner Topcu liku Ozgura, impresioniraće jedinstvenom prirodom Izmir Foče kao i svojom pričom.

Sumeyye Aydogan i Caner Topcu, glavne uloge u ovoj novoj TV seriji, će privući veliko interesovanje.

Adaptacija izraelske serije “Izuzetno”

TV serija Donence je turska adaptacija nagrađivane TV serije „Izuzetno“, koja je dobila prestižnu nagradu iz Kana. TV serija "Izuzetno" u izraelskom formatu nagrađena je TV nagradom MIPCOM Cannes Diversifi TV 2022 u Francuskoj zbog svog scenarija za podizanje svesti.

Dok Kerem Cakiroglu sedi u rediteljskoj fotelji turske verzije, odnosno TV serije Donence, koju producira Kanal D Productions, Nuray Uslu piše njenu priču.

Da li će uspeti da ponovi uspehe orginalne, izraelske verzije ostaje da vidimo.

View this post on Instagram

A post shared by Dönence (@donencedizi)

NOVO - Melis Minkari i Recep Usta pokazuju harmoniju i van serije Kardeslerim

By: TV Exposed