Buce Buse Kahraman iskreno o liku Pelin

Yali Capkini se izdvaja kao najgledanija turska TV serija petkom uveče. Ovaj projekat, poznat kao serija koja je ove sezone eksplodirala u gledanosti, takođe je potresena kritikama iz publike na scenario.

Buce Buse Kahraman iskreno o liku Pelin

Foto Credits: Haberler

Jedno od najkritikovanijih imena u priči serije je lik Pelin, a naravno osoba koja je predmet ovih kritika je glumica koja je tumači, odnosno Buce Buse Kahraman.

Pelin, koja privlači pažnju kao Feritova afera u seriji Yali Capkini, kasnije je postala njegova ljubavnica kada su se Ferit i Seyran venčali. Ljubitelje serije oduvek je uznemiravala činjenica da su scenaristi u prvi plan stavljali Pelin, uprkos tome što je postojao par poput Seyrana i Ferita koji je publika veoma volela.

Ova situacija je izazvala reakcije, sve do činjenice da je glumica s vremena na vreme bila linčovana na društvenim mrežama.

Sličnost sa Pelin

U intervjuu na jutjub kanalu novina Sabah, pažnju je privukla i izjava Buce Buse Kahraman.

Podvlačeći da niko nije jednostran, glumica je rekla i da ima slične aspekte sa Pelin. Kahraman, koja kritikuje Pelin, ne želi da doživi situaciju u koju je lik zapao i izražava sledeće:

„Svi imamo svoje dobre i loše strane. Pelin je bezobziran lik, iskrena devojka u sebi. S jedne strane, ona je opsednuta. Veoma je vezana za nekoga, od malena ga je prihvatala u svakom pogledu. Ovo je teška stvar, mislim. Buce to ne bi uradila, ne bih prihvatila nekoga sa svime. “.

Govoreći o svojoj sličnosti sa Pelin, glumica je navela da je i ona nepromišljena i da ako želi nešto da  uradi niko ne može da je spreči i da će sigurno uraditi ono što želi.

NOVO - Da li je Gokberk Demirci napravio pravi potez što se pridružio seriji Uc Kiz Kardes?!

By: TV Exposed