Da li je Gokberk Demirci napravio pravi potez što se pridružio seriji Uc Kiz Kardes?!

Ozge Yagiz, koja je bila veoma cenjena zbog svoje TV serije Yemin / Zakletva koja je emitovana na Kanalu 7, oprostila se od projekta na kraju druge sezone i napravila sebi potpuno novu karijeru.

Da li je Gokberk Demirci napravio pravi potez što se pridružio seriji Uc Kiz Kardes?!

Foto Credits: Internet Haber

Možemo reći da je Ozge Yagiz, koja je učestvovala u serijama koje se emituju na mejnstrim televizijskim kanalima nakon dnevne serije, imao dobar proces u karijeri.

Kao još jedan primer moguće je prikazati Silu Turkoglu, koja je zablistala sa dnevnom serijom Emanet. Glumica, koja je veoma uspešno debitovala u dnevnoj seriji i napustila ovu priču u leto prošle godine, ucrtala je sebi novi put.

Sila igra ulogu Doge u Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, jednoj od najuticajnijih TV serija ove sezone.

Fotografija Demircija sa seta privukla pažnju

Gokberk Demirci, koji je napravio veliki iskorak sa TV serijom Yemin, koja se emitovala na Kanalu 7, takođe je blistao u svakodnevnoj seriji kao i njegova koleginica, a sada je potpisao ugovor sa jednom od najuticajnijih produkcija sezone.

Demirci, bivši partner Ozge Yagiz u seriji Jemin, dogovorio je sve uslove za ulogu u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre koja se emituje na ekranu Kanala D.

Činjenica da je glumac podelio svoju fotografiju sa svojim kolegama u svojoj novoj seriji na svom Instagram nalogu takođe je uzbudila njegove fanove.

Gokberk Demirci, koji je uspešno nastupao u seriji Zakletva sa Ozge Yagiz, pokazao je lojalnost time što je ostao u ovom projektu uprkos raskida odlasku Yagiz iz projekta. Sada je krenuo sličnim putem u karijeri kao Ozge.

NOVO - Adim Farah / Zovem se Farah ima snažnu podršku!

By: TV Exposed