Koje turske serije nas očekuju na početku 2023. godine?!

Nova godina, nove serije. Kada su u pitanju turske serije čeka nas dosta noviteta već na početku 2023. godine.

Koje turske serije nas očekuju na početku 2023. godine?!

Foto Credits: IMDB

Pored postojećih serija od kojih će neke biti na pauzi do polovine januara, uskoro počinje i nekoliko novih.  Za jednu se već zna datum premijere. Serija Omer, koja će doneti ljubavnu priču mladića i srednjovečne žene, u kojoj glavne uloge tumače Selahattin Pasali i Gokce Bahadir će početi 9. januara.

Vrlo brzo znaćemo datum premijera serija Benim Adim Farah i Aile. U pitanju su dva veoma ambiciozna projekta za koja se očekuju da budu emitovani krajem januara ili početkom februara, odnosno da tada počnu. U seriji Benim Adim Farah | Zovem se Farah glavne uloge tumače Demet Ozdemir i Engin Akyurek.  U TV seriji Aile | Porodica, glavne likove će tumačiti Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya.

Pored ovih serija, očekuju se i premijere dve vojne turske serije. Reč je o serijama Al Sancak | Crvena zastava i Dokuz Oguz | Devet sinova. Ovi projekti su nastali sa željom da ostvare uspeh projekta Savasci | Ratnik. Da li će uspeti i u kojoj meri ostaje da vidimo.

Kada su u pitanju digitalne platforme, dva projekta su već izvesna. Prva je serija Sahmaran, sa Serenay Sarikayom i Burakom Denizom u glavnim ulogama. Emitovanje prve sezone će biti u drugoj polovini januara, a već je snimljena i sezona 2, koja će biti prikazana na Netflixu sredinom ili krajem godine. Druga digitalna serija je projekat Bi'Tuhaf Hikaye | Neobična priča, u kojoj glavne uloge tumače Kerem Bursin i malena Ebrar Demirbilek. Video najava projekta već postoje, a datum premijere će biti poznat uskoro.

Naravno ovo su samo neke, trenutno potvrdjene turske serije koje ćemo gledati na početku 2023. godine. Brojka se povećava iz dana u dan...

NOVO - Gorki šamar u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice! (VIDEO)

By: TV Exposed