Aysen Gurler potpisala ugovor za novu ulogu

Turska glumica Aysen Gurler potpisala je ugovor za rad u jednoj veoma popularnoj seriji. Aysen je veliku pažnju na sebe skrenula ulogom u seriji Kurulus Osman, a sada je dobila priliku da još jednom pokaže nesporan glumački kvalitet.

Aysen Gurler potpisala ugovor za novu ulogu

Foto Credits: Dizilah

Aysen Gurler će u narednom periodu glumiti u seriji Arka Sokaklar. Ostaje da vidimo koji lik će ona tumačiti kao i to koliko dugo će se zadržati u radnje ove turske serije.

Biće to njena deveta uloga u karijeri. Prethodna uloga Helen u pomenutoj seriji Kurulus Osman joj je donela dodatnu popularnost i potvrdila njen kvalitet. Pre tog projekta, glumila je u serijama Erkenci Kus, No: 309, Yer Gok Ask i drugim projektima.

Po prvi put na TV ekranima se pojavila 2001. godine u seriji Askina Eksiya u kojoj je glumila Meryem, dok je prvu zapaženiju ulogu imala u seriji Kod adi. U njoj je u toku 2006. godine tumačila lik po imenu Aylin Aladag.

Serija Arka Sokaklar već 16. sezona za redom uspeva da se izbori za sam vrh rejtinga u danu u kom se emituje. Zaista nema dileme da ovaj projekat, ali i svi ljudi zaduženi za njega zaslužuju velike pohvale jer rade fantastičan posao.

NOVO - Ozge Ozkaplan ima novu ulogu

 By: Milt-TV Exposed