Alina Boz o napadima panike

Alina Boz, jedna od najtalentovanijih mladih turskih glumica prošlog perioda, pojavila se pred objektivom za majsko izdanje Instyle Turkey Magazina.

Alina Boz o napadima panike

Foto Credits: DiziCentral

Pozirajući sa komadima iz prolećno-letnje kolekcije svetski poznatog brenda Luy Viton, mlada glumica je u intervjuu otkrila neke stvari o sebi.

Da li ste znali da su filmske premijere noćna mora za prelepu glumicu koja je učestvovala u mnogim popularnim produkcijama? Glumica je priznala da je imala napade panike na svečanostima: „Zaista mi je teško na gala premijerama. To je nešto što se uvke desi. Tako je bilo od kada sam prisustvovala svojoj prvoj gali. Previše je gužva za mene i imam veliku paniku. Koliko god sam se trudila, nisam mogala da to prebrodim.

Pretpostavljam da to ima veze sa mojom ličnošću. Ne znam da li je to nešto što mogu da promenim. Kad je prevelika gužva, gubim se. Postoji situacija koja mi izaziva napade panike.” rekla je Alina Boz i dodala:

“Naročito kada se kamere uključe i blicevi počnu da pale. To nikada nije bilo očigledno, ali sećam se da su mi usne drhtale u većini intervjua. Ja sam neko ko ima problema da se koncentriše na više stvari odjednom. Valjda mi je zato teško“.

Alina Boz, koja je studirala na odseku za film i televiziju Univerziteta Bilgi, rekla je: „Uvek sam bila zainteresovana za fotografiju, kinematografiju i samu glumu. U ovom trenutku i ja želim nešto da proizvedem.”

NOVO - Murat Yildirim na leto u novom projektu!

By: Milt-TV Exposed