Murat Yildirim na leto u novom projektu!

Serija Aziz, koja se petkom uveče sastaje sa publikom na Show TV-u, postala je jedno od boljih ostvarenja ove sezone. Aziz, koji je imao dobar učinak tokom cele sezone, osim nedavnog pada rejtinga, privukao je dosta pažnje.

Murat Yildirim na leto u novom projektu!

Foto Credits: IMDB

Simay Barlas i Murat Yilidirim, s druge strane, postali su veoma dobar par u seriji i dobili podršku na društvenim mrežama. Dvojac je imao veoma uspešan sklad, serija Aziz je dobila mnoge pohvale, a uz ljubav prema priči nastao je dobar posao. Međutim, posle pada rejtinga serije poslednjih nedelja, čini se da je malo smanjena mogućnost za drugu sezonu.

Murat Yilidirim, koji je prošle nedelje dao izjavu za medije, najavio je da će odluka za drugu sezonu biti doneta u maju, a fanovi željno iščekuju dobre vesti o novoj sezoni ove serije. Otkriveno je da Murat neće odmarati tokom leta i da će preuzeti glavnu ulogu u novom filmu.

Priča o filmu Yer Eksi Iki, koji će se snimati u letnjim mesecima, adaptirana je po istoimenoj knjizi Hakana Evrensela. Scenario za film, koji će režirati Ozan Uzunoglu, napisao je Hakan Evrensel, koji je i autor priče.

Nakon što se završi snimanje serije Aziz, Murat će se vratiti na set bez prilike da se odmori. Očekuje se da snimanje filma Yer Eksi Iki počne u junu.

NOVO - Tuba Buyukustun - dok čekamo dve premijere, repriza stare serije!

By: Milt-TV Exposed