Tuba Buyukustun - dok čekamo dve premijere, repriza stare serije!

Tuba Buyukustun, jedna od najpopularnijih glumica turskih TV serija dugo je bila daleko van ekrana. Njenim fanovima je mnogo nedostajala. Ipak, ukazala se odlična prilika da se zadovolji čežnja sa uspešnom glumicom.

Tuba Buyukustun - dok čekamo dve premijere, repriza stare serije!

Foto Credits: Dizilah

Serija Asi, koja je bila veoma zapažena u periodu kada je emitovana, okupila je u glavnim ulogama popularne glumce Tubu Buyukustun i Murata Yildirima.

Serija se vraća na ekrane 15 godina nakon izlaska. Serija Asi, koja je prikazana na Kanalu D između 2007. i 2009. godine i koja se oprostila od ekrana finalom u 71. epizodi, biće prikazana na Teve 2 svakog radnog dana u 16.00, počevši od srede, dakle od danas.

Repriza serije Asi takođe će biti odlična prilika za mlađe fanove Tube Buyukustun da glumicu vide u projektu u kom je bila zaista sjajna. Buyukustun, koja ima veliku bazu fanova ne samo u Turskoj već i u svetu, odavno nije bio na ekranima. Neko vreme se klonila televizijskih ekrana nakon što je Cesur ve Guzel završena 2016. godine.

Tuba Buyukustun je na ekrane došla pet godina kasnije sa TV serijom Sefirin Kizi 2021. godine. Buyukustun, koja je zauzela mesto Neslihan Atagul, vodeće glumice serije, nakon što se razbolela i otišla, postala je partner sa Enginom Akyurekom, njenim kolegom u projektu Kara Para Ask. Međutim, serija Sefirin Kizi je došla do kraja kada je rejting opao nakon odlaska Neslihan Atagul.

Tuba Buyukustun je nedavno preuzela glavnu ulogu u seriji Another Self, koja je snimljena za Netflix digitalnu platformu. Prošlo je skoro godinu dana od snimanja serije. Međutim, ova serija se još uvek nije pojavila na toj platformi. Još uvek nema objašnjenja i vesti o datumu kada će serija biti dostupna za gledanje.

Takođe, očekuje se i datum premijere druge sezone mini-serije Rise of Empires: Ottoman koja je takođe snimljena za Netflix.

NOVO - Turska serija Gri – radnja i uloge

By: Milt-TV Exposed