Burak Celik se ženi!

Turski glumac Burak Celik bio je u poslednjih nekoliko godina često u centru pažnje. Sada stižu vesti o tome da glumac “staje na ludi kamen”.

Burak Celik se ženi!

Foto Credits: RiriNano

Burak Celik je bez dileme jedan od turskih glumaca koji su obeležili ovo leto. Razlog za to je njegova uloga u popularnoj letnjoj romantičnoj seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Scenaristi i kreatori tog projekta su u potpunosti iskoristili Burakov atraktivan izgled, pa su scene u kojima se glumac šeta bez majice ili kupa na bazenu privukle dosta pažnje. Jedno vreme je njegov “mišićni šou” u tom projektu, kako su ga mediji nazvali poredjen sa Canom Yamanom i serijom Erkenci Kus, odnosno scenama u kojima je Yaman pokazivao izvajano telo.

Nakon završetka TV serije, Burak Celik je došao u centar pažnje medija i društvenih mreža zbog dešavanja u njegovom privatnom životu. Glumac je otpočeo romantičnu vezu sa koleginciom Asli Turanli, koja je tumačila lik Nazli u pomenutoj seriji Senden Daha Guzel, gde je Burak tumačio glavnu ulogu.

Sada stižu nove vesti o ovom paru. Burak i Asli se pripremaju za venčanje! Prema pisanju turske štampe, pripreme za sklapanje braka su već u završnoj vazi. Porodice Celik i Turanli su se već upoznale i već se uveliko dogovaraju detalji same ceremonije venčanja.

Ovo neće biti prvi brak za glumca. Burak Celik je bio u braku sa Aysenur Ozkan od 2013. do 2015. godine.

NOVO - Dobar uspeh turskog filma Ozel Ders | Privatni čas

By: TV Exposed