Tuba Buyukustun završila snimanje serije za Netflix – šta dalje?

Turska glumica Tuba Buyukustun pojaviće se u novoj Netflixovoj seriji. Ona je do skoro radila na snimanju serije Another Self za tu digitalnu platformu.

Tuba Buyukustun završila snimanje serije za Netflix – šta dalje?

Foto Credits: Al Bawaba

Snimanje serije Another Self se odužilo više nego što je u startu predviđeno. Razlog za to je bio koronavirus od kog je glumica bolovala kratak period. Srećom, to je prošlo bez većih problema po njeno zdravlje, pa se Tuba Buyukustun brzo vratila na set.

Snimanje serije je kompletirano pre nekoliko dana. Ceo projekat se nalazi u postprodukciji. U narednom periodu saznaćemo i kada će ova nova serija biti emitovana.

Tuba Buyukustun je sada slobodna kada je u pitanju posao. To sa sobom vuče pitanje- šta dalje? Njeni fanovi a i turski mediji u sve većem broju se pitaju u kojem narednom projektu ćemo gledati ovu glumicu.

Sve veći broj glumaca odlučuje da se više ne vraća u televizijske serije iz više razloga. U serijama digitalnih platformi dobijaju sigurnost da serija neće biti naglo i brzo prekinuta, mogućnost da se dalje usavršavaju ali i veću zaradu po epizodi.

NOVO - Oštre kritike za seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

 By: Milt-TV Exposed