Aybuke Pusat je postala glavna ženska glumica serije Teskilat / Organizacija!

Oni koji vole akcione serije pamte vojni projekat pod nazivom Soz / Zakletva. Aybuke Pusat je igrala vodeću ulogu u prve dve sezone projekta Soz, koji je trajao 3 sezone, i imala je uspešno partnerstvo sa Tolgom Saritasom.

Aybuke Pusat je postala glavna ženska glumica serije Teskilat / Organizacija!

Foto Credits: IMDB

Najava da će Aybuke Pusat biti glavna ženska uloga u akcionoj seriji TRT1 pod nazivom Teskilat / Organizacija, koja se priprema za četvrtu sezonu, veoma je obradovala njene fanove.

Pusat, koja se sprema da posle godina izađe pred publiku sa akcionom serijom, oživeće lik po imenu Neslihan u priči.

Aybuke Pusat će dati život Neslihan, novom ključnom ženskom liku za Teskilat. Pripremajući se da impresionira svojom inteligencijom i uspehom, njena uloga u Teskilatu već je bila stvar velike radoznalosti.

Posle dve sezone sa Caglarom Ertugrulom i Deniz Baysal u glavnim ulogama, došlo je do velikih promena u seriji Teskilat / Organizacija.

Pripreme za novu sezonu se privode kraju, kreće snimanje

U trećoj sezoni, Caglar Ertugrul je napustio tim na sopstveni zahtev i umesto njega je došao Murat Yildirim. Na početku četvrte sezone, sve je iznenadila odluka Baysal da napusti seriju. Umesto nje angažovana je Aybuke Pusat.

Partnerstvo Murata Yildirima i Aybuke Pusat takođe će privući pažnju. Pripreme za četvrtu sezonu popularne TV serije Teskilat, koja je od prvog dana prikazivanja dospela do velikog broja gledalaca, i gledana bez daha sa svakom sezonom, privode se kraju.

Producenti Timur Savci i Burak Sagyasar, koji su napravili veoma pametnu i stratešku investiciju za novu sezonu izborom Pusat, nastavljaju da snažno podržavaju projekat.

Teskilat će uskoro biti na TRT 1 sa svojom uzbudljivom četvrtom sezonom!

View this post on Instagram

A post shared by Teşkilat (@teskilattrt)

NOVO - Da li će Ya Cok Seversen moći da se suprostavi serijama Gonul Dagi i Kardeslerim?!

By: TV Exposed