Burak Deniz se pomirio sa bivšom devojkom?!

Burak Deniz je prethodnih nekoliko dana na meti natpisa turskih medija zbog privatnog života. Glumac je povezan sa jednom koleginicom, ali je situacija u potpunosti drugačija!

Burak Deniz se pomirio sa bivšom devojkom?!

Foto Credits: Haberler

Turski glumac Burak Deniz je u prethodnim danima povezivan sa koleginicom Deniz Isin. Njih dvoje su i viđeni zajedno u jednom restoranu u Etiler području. Nakon večere su tvrdili da izmedju njih nema ništa više od prijateljstva. Zanimljivo je i da je Burak to veče dao kratak intervju u kojem je tvrdio da nema nikog u njegovom životu. Situacija je čini se drugačija.

Prema novom pisanju turskih medija, Deniz je povezan sa drugom damom. Ako je verovati turskim medijima, i kod Buraka važi ona „Stara ljubav zaborava nema“. Glumac je viđen u društvu bivše devojke Didem Soydan u Nisantasi području. Prema pisanju nekoliko turskih medija, par je potvrdio da je ponovo zajedno i da su se pomirili!

Njih dvoje su se u oktobru prošle godine otpratili sa Instagrama. To je novinarima u Turskoj bio jasan znak da je veza između njih „pukla“. Sada je po svemu sudeći ova ljubav obnovljena…

Podsećamo, u intervjuu koji je Didem dala jednom prilikom istakla je da se priprema da postane majka. Ona je tada izjavila da je spremna i da postane samohrana majka ako tako mora da bude. Čini se da je to bio jedan od glavnih razloga raskida ovog para. Da li se u međuvremenu situacija promenila?!

NOVO - Farah Zeynep Abdullah zaradila 2.7 mliona dolara!

By: Milt-TV Exposed