Kerem Bursin specijalni gost Antonia Banderasa!

Ljubav fanova u Španiji prema Keremu Bursinu nikada ne prestaje. Glumac, koji je nedavno dva puta posetio Španiju, takođe je pod velikom pažnjom španske štampe.

Kerem Bursin specijalni gost Antonia Banderasa!

Foto Credits: DiziCentral

U članku objavljenom u španskom časopisu Marie Claire, navedeno je da dok je Kerem Bursin bio zatrpan pohvalama, sve što je zgodni glumac dotakao pretvorilo se u zlato.

Kerem, koji je proživeo najsvetlije dane u svojoj karijeri nakon uspeha TV serije Sen Cal Kapimi širom sveta, nedavno je dvaput posetio Španiju. Bursin, koji je prvi put otišao u zemlju da prisustvuje filmskom festivalu u Malagi, upoznao je i sprijateljio se sa svetski poznatim glumcem Antoniom Banderasom.

Bursin je svoju drugu posetu obavio na specijalni poziv Antonia Banderasa. Zgodni glumac učestvovao je na Uskršnjoj zabavi održanoj u Banderasovoj kući i kojoj su prisustvovali veoma specijalni gosti, a ponovo se pojavio u španskoj štampi.

Članak u španskom izdanju časopisa Marie Claire bukvalno je preplavio Kerema Bursina pohvalama. Članak koji je počeo sa „Nešto se dešava sa Keremom Bursinom“ nastavlja se na sledeći način:

„Svaki put kada poseti Španiju, interesovanje za turskog glumca raste. Nedavno je prisustvovao proslavi Uskrsa kao VIP gost Antonia Banderasa.”.

Španski mediji a ni fanovi ne štede lepe reči za Kerema - Ne krijemo ljubav prema Keremu Bursinu. Ono što je jasno jeste da ovaj zgodni glumac sve što dotakne pretvara u zlato. Zato sa velikim interesovanjem pratimo sve korake koje je preduzeo poslednjih dana. Kerem Bursin je obećao da će još jednom doći na Kosta del Sol.

NOVO - Sinem Unsal uskoro ponovo na setu

By: Milt-TV Exposed