Sinem Unsal uskoro ponovo na setu

Turska glumica Sinem Unsal napravila je veliki iskorak sa likom Nazli u TV seriji Mucize doktor, koja je trajala dve sezone. Glumica nije mogla da nastavi ovaj uspešan debi TV serijom Elbet Bir Gun na početku sezone zbog ranog finala.

Sinem Unsal uskoro ponovo na setu

Foto Credits: Internet Haber

To što ova serija od 6 epizoda nije privukla veliku pažnju smatralo se velikom nesrećom za glumicu. Važno je napomenuti da će novi projekat Sinem Unsal takođe biti emitovan na istom kanalu, nakon TV serija Mucize Doktor i Elbet Bir Gun, koje su emitovane na turskom Fox TV-u. Ovaj put Sinem će se pojaviti u romantičnoj komediji Gizli Kalsin.

Glumica, koju poznajemo po dramskim ulogama, sada počinje letnju seriju koja će zabaviti publiku. Nastavljaju se i preliminarne pripreme za TV seriju Gizli Kalsin koju u junu očekuje TV Foxu.

Sinem Unsal će biti na istom setu sa tri muška glumca u ovoj važnoj letnjoj seriji. Sinasi Yurtsever, popularno ime komičnih projekata, biće među glumcima čija se kompatibilnost sa Halitom Ozgurom Sarijem očekuje sa velikim iščekivanjem.

Otkriveno je i da se Tardu Flordun, koji dugo nije bio na ekranu, pridružio setu ove serije. Glumac će u projektu dati život vođi mafije.

Yagmur Unal, producent romantične humoristične serije pod nazivom Ask Mantık Intikam, priprema Gizli Kalsın sa svojom kompanijom No9 Production. Očekuje se da će snimanje serije, u kojoj će glumiti i glumica Sebnem Sonmez, uskoro početi.

NOVO - Ipek Filiz Yazici u glavnoj ulozi u novoj TV seriji Icimdeki Ates

By: Milt-TV Exposed