Serenay Sarikaya i Umut Evirgen se više ne kriju!

U turskoj štampi se već neko vreme priča i piše o vezi Serenay Sarikaye i Umuta Evirgena. Glumica je u početku tvrdila da joj je Umut samo prijatelj.

Serenay Sarikaya i Umut Evirgen se više ne kriju!

Foto Credits: Internet Haber

Da između Serenay Sarikaye i Umuta Evirgena ima nešto više od prijateljstva priča se i piše već mesecima. Glumica navodno zbog ugovora sa Netflix digitalnm platformom nije smela sebi da priušti nove skandale. Zbog toga je celu vezu krila od očiju javnosti. Par se vidjao krišom, daleko od radoznalih pogleda, mada im ni to nije uvek polazilo za rukom. Sada su odlučili da odustanu od skrivanja.

Serenay Sarikaya i Umut Evirgen su pre dve večeri viđeni u Umutovom restoranu La Boucherie u Emirganu. Kako navode turski mediji, Serenay nije mogla da se odvoji od svog „prijatelja“, pa je par plesao, čak se i ljubio, ne obraćajući pažnju na druge.

Birsen Altuntas je na svom blogu postavila fotografiju njih dvoje sa sarkatičnim opisom „samo prijatelji“.

Ukoliko je uopšte i postojala, dileme više nema. Serenay i Umut su u ljubavnoj vezi. Stiče se utisak da su sve vesti o njihovom odnosu bile istine. Od one da su raskinuli do najnovijih da su se pomirili nakon neprijatne situacije i napada na glumicin automobil.

Sada više svoju ljubav ne kriju...

NOVO - Danas počinje snimanje nove turske serije Gidenler / Rastavljeni

 By: Milt-TV Exposed