Kriza na setu serije Doğduğun Ev Kaderindir?

Prethodnih dana turski mediji su pisali dosta o navodnoj krizi na setu serije Doğduğun Ev Kaderindir. Prema pisanju nekoliko turskih medija problem je nastao zbog glavnog glumca u seriji. Navodno, İbrahim Çelikkol je odbio da nastavi snimanje na ovom projektu zbog tenzija između njega i drugih članova ekipe. On je prema pisanju tih medija držao ...

Kriza na setu serije Doğduğun Ev Kaderindir?

Prethodnih dana turski mediji su pisali dosta o navodnoj krizi na setu serije Doğduğun Ev Kaderindir.

Prema pisanju nekoliko turskih medija problem je nastao zbog glavnog glumca u seriji. Navodno, İbrahim Çelikkol je odbio da nastavi snimanje na ovom projektu zbog tenzija između njega i drugih članova ekipe. On je prema pisanju tih medija držao ekipu na čekanju od 9 ujutro do 2 sata poslepodne jer nije želeo da snimi scenu na bazenu?!

Mediji u Turskoj često znaju da naprave skandal i tamo gde ga nema, sve zbog čitanosti. Čini se da je ovaj put žrtva bio upravo Ibrahim Ceikkol. Ekipa koja radi na ovom projektu je nakon svega pravila šale na društvenim mrežama na račun cele situacije. Prema njihovim rečima, krize nije ni bilo, i sve je potpuna izmišljotina i laž.

By: TV Exposed