Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo će imati više sezona!

Nastavljaju se pripreme za Suslu Korkuluk, u kojoj će glavne uloge tumačiti Cagatay Ulusoy i Esra Bilgic. Najnovije vesti iz serije, čije snimanje nije moglo da počne zbog uzastopnih pehova, posebno će obradovati fanove glavnih glumaca.

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo će imati više sezona!

Foto Credits: Internet Haber

Prošlo je skoro 2,5 meseca od prve najave da će serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo uskoro biti lansirana. Međutim, serija nije mogla da počne zbog nedaća koje je projekat doživeo. Prvo je došlo do nesporazuma sa TV8, kanalom na kom je serija trebala da bude emitovana, zatim su se kreatori serije dogovorili sa Netfliksom. Tada je glavna glumica serije Alina Boz objavila da se povlači iz projekta.

Međutim, u Suslu Korkuluk stvari napreduju, doduše sporo, ali pripreme se završavaju. U međuvremenu stižu vesti iz serije koje će veoma obradovati fanove Cagataya Ulusoya. Prvo je najavljeno da će serija imati 13 dugačkih (televizijskih epizoda) i samo jednu sezonu.

Međutim, kada se plan promenio i serija prešla na digitalnu platformu, broj epizoda se nužno povećao. Iz tog razloga je navedeno da će serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo trajati tri ili možda i četiri sezone.

Glumačku ekipu serije Suslu Korkuluk čine veoma jaka imena. U seriji koju će snimati OGM Pictures pored Cagataya i Esre će se pojaviti dobro poznata glumačka imena kao što su Olgun Simsek i Salih Bademci.

Od ranije je poznata glavna radnja serija i uloge u njoj. Cagatay Ulusoy će u radnji ove turske serije tumačiti lik modnog dizajnera po imenu Peyami. Peyami će se zaljubiti u ženu koja će doći u njegovu radnju da šije venčanicu. Lik žene u koju će se on zaljubiti, koja se u radnji ove serije zove Esvet će tumačiti Esra Bilgic.

NOVO - Danas počinje nova turska serija Adi Sevgi, ozbiljan konkurent Yargi i Teskilat?!

By: Milt-TV Exposed