Serija The Protector u top 10 na sajtu Rankera

Respektabilni sajt Ranker, koji ima preko 40 milina posetilaca mesečno, objavio je listu najboljih Netflixovih serija koje nisu na engleskom jeziku. Među njima svoje mesto našla je i turska serija The Protector.

Serija The Protector u top 10 na sajtu Rankera

Foto Credits: Netflix

The Protector je prva turska serija koja je snimana za Netflix digitalnu platformu. Našla se u top 10 liste sajta Ranker, što je samo potvrda da je serija i dalje zaista tražena i gledana. Mnogi su seriju označili i kao masterpiece turske kinematografije. Zaista, sve sezone serije su odrađene vrhunski i možemo samo da se nadamo da ćemo u budućnosti gledati još takvih serija.

Predstoji nam više novih turskih serija koje uskoro počinju na Netflixu. Među njima se izdvajaju Yakamoz S245 (Priča jedne podmornice sa Kivancom Tatlitugom u glavnoj ulozi), Midnight at the Pera Palace, Another me. Tu su još i Sahmaran, Uysaly, Hot Scull i možda je baš među ovim imenima budući hit projekat.

Serija Kulup / Klub na kraju ipak predstavlja neuspeh. Projekat je najgledaniji u Turskoj, ali je u drugim zemljama podbacio. Možda druga sezona serije, odnosno kako su ga oni nazvali drugi deo prve sezone koji nas očekuje u januaru popravi ovu situaciju.

NOVO - Idris Nebi Taskan o tome da liči na Kivanca Tatlituga

 By: Milt-TV Exposed