Serija Yeni Hayat beleži veliki uspeh na društvenim mrežama

Iako je serija Yeni Hayat imala problema sa rejtingom, pažnju je privukla velikim uspehom koji je postigla na društvenim mrežama. Serkan Cayoglu i Melisa Aslı Pamuk glumeći u seriji takođe privlače veliko interesovanje različitih zemalja sveta. Drugačija priča i uspešna glumačka serija Kanala D, Yeni Hayat, u septembru su postali jedna od TV serija o ...

Serija Yeni Hayat beleži veliki uspeh na društvenim mrežama

Iako je serija Yeni Hayat imala problema sa rejtingom, pažnju je privukla velikim uspehom koji je postigla na društvenim mrežama.

Serkan Cayoglu i Melisa Aslı Pamuk glumeći u seriji takođe privlače veliko interesovanje različitih zemalja sveta. Drugačija priča i uspešna glumačka serija Kanala D, Yeni Hayat, u septembru su postali jedna od TV serija o kojima se najviše govorilo na društvenim mrežama.

VIT, organizacija koja meri uticaj društvenih medija zabavnog sadržaja emitovanog na televiziji i digitalnim platformama širom sveta, objavila je najpopularnije serije i programe koji su emitovani u septembru.

Yeni Hayat je takođe bila među produkcijama koje su uspele da se nađu na listi koja je pripremljena na osnovu podataka Instagrama od 5. oktobra i sastojala se od deset najboljih formata sa najviše pratilaca.

Serija Yeni Hayat emituje se na kanalu D svakog četvrtka uveče sa svojim novim epizodama ...

By: TV Exposed

NOVO-Engin Akyurek dobio specijalan rođendanski poklon (FOTO)