Hande Ercel ponovo oduševila – Tri miliona za četiri dana! (FOTO)

Turska glumica Hande Ercel završila je sa snimanjem serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Glumica trenutno odmara u društvu svoje sestre.

Hande Ercel ponovo oduševila – Tri miliona za četiri dana! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Da će otići na pauzu po završetku rada na seriji Sen Cal Kapimi, potvrdila je i sama Hande u intervjuu koji je dala pre nekoliko dana. U njemu je rekla da će otići na odmor sa sestrom, a da njen dečko Kerem Bursin neće poći sa njima. Kerem je zauzet snimanjem reklama, odnosno i dalje se nalazi na setovima.

Glumici pauza i te kako prija. Sudeći po osmehu na objavi koju je glumica postavila pre četiri dana, Hande Ercel uživa u danima odmora. Hande je obučena u potpuno belu kombinaciju, uključujući i bele patike i još jednom je oduševila svoje fanove. Objava je sakupila preko tri miliona i trista hiljada lajkova. Uz to, na objavi ima preko osamdeset hiljada komentara. U njima svi uglavnom ističu da glumica izgleda sjajno. Evo i pomenute objave.

 

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Hande Ercel je daleko najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama. Njen zvaničan profil na Instagramu prati 23.9 miliona ljudi. Polako se bliži brojci od 24 miliona, a na profilu ima 521 objava. Glumica prati 408 Instagram naloga.

NOVO - Počelo snimanje turske serije Destan / Legenda

 By: Milt-TV Exposed