Dobar start nove turske serije Darmaduman

Juče je sa emitovanjem počela nova turska TV serija. Reč je o projektu pod nazivom Darmaduman.

Dobar start nove turske serije Darmaduman

Foto Credits: IMDB

O novoj TV seriji Darmaduman je već bilo dosta reči. Serija predstavlja tursku verziju popularne američke serije Beverli Hils. Prva epizoda nove turske serije je emitovana juče i ostvarila solidne rezultate gledanosti.

Epizoda 1 serije Darmaduman jeste bila nešto slabije rangirana na listi rejtinga u kategorijama, ali su brojke s obzirom da je u pitanju početak – sasvim solidne. U total kategoriji rejtinga ostvaren je rezultat od 3.66. U AB kategoriji brojka je iznosila 2.73, a u ABC1 3.26.

U turskoj adaptaciji popularne američke serije Beverli Hils, porodica Servet koja se iz porodičnih razloga preselila iz Eskisehira u Istanbul ulazi u kompletno drugačije okruženje. Pokušavajući da se uklope u okruženje na privatnom Univerzitetu, blizanci Kerem (kog tumači Mert Yazicoglu) i Ece (Aslihan Malbora) upoznaju osobe koje nisu slični njima. Tada za njih započinje putovanje zvano mladost, prepuno potraga, grešaka, uzbudjenja i prvih ljubavi.

Dok su blizanci na testu koji je karakterističan za njihove godine, njihov otac Harun (Necip Memili) je prinudjen da se vrati u očevu kuću u koju nije kročio 25 godina. Majka blizanaca, Beliz (Nur Fettahoglu) će ući u nov periodu u kom upoznaje sebe. Baka i deka Asaf i Ayla će sada živeti pod istim krovom sa svojim sinom i unucima i dolaziće u veliki broj neočekivanih situacija.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Otkrivena radnja nove turske serije Cop Adam

By: TV Exposed