Da li serija Savasci sluti kraj?

Izjava je stigla od Berka Oktaya, vodećeg glumca TV serije Savasci, televizije Fox, koja se već dve nedelje nije emitovala. Berk Oktay, koji je u Savasciu dao lik Kaanu Bozok-u, obratio se obožavaocima serije u svojoj objavi na Instagramu.  Serija Savasci u produkciji Limon filma, gde glavne uloge tumače Berk Oktay , Sarp Levendoglu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Mujde ...

Da li  serija Savasci sluti kraj?

Izjava je stigla od Berka Oktaya, vodećeg glumca TV serije Savasci, televizije Fox, koja se već dve nedelje nije emitovala. Berk Oktay, koji je u Savasciu dao lik Kaanu Bozok-u, obratio se obožavaocima serije u svojoj objavi na Instagramu. 

Serija Savasci u produkciji Limon filma, gde glavne uloge tumače Berk Oktay , Sarp Levendoglu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Mujde Uzman, Yeliz Akkaya i Nazan Diper, na ekranima se pojavila sa 99. epizoda. Nedeljom uveče što je dan emitovanja serije Savasci - koja se nije prikazivala dve nedelje, Tv Fox počeo je da emituje i seriju Ogretmen.

Tri sekcije zaliha Savascia, koje su snimljene pre marta, objavljene su proteklih nedelja. Sudbina serije, čije snimanje u novoj sezoni još nije počelo je u neizvesnosti. Ljubitelji serije koji su je pratili u svih 5 sezona su u iščekivanju.

Berk Oktay, koji u seriji igra Kaana Bozok-a, dao je izjavu na svom nalogu na društvenim mrežama. Oktay je u svojoj izjavi napisao.

"Osetio sam potrebu da dam izjavu na intenzivna i opravdana pitanja naše publike, zbog svog poštovanja publici, koja nas je svih 99 epizoda držala na vrhu, . Naša TV serija Savasci je u periodu neizvesnosti zbog nekih situacija koje premašuju veličinu nas glumaca. Hvala vam na podršci, strpljenju i toleranciji ... Pozdrav. "

By: TV Exposed

NOVO- Ezgi Mola o ekološkom pitanju