Još jedan novi glumac u seriji Yali Capkini

Scenaristi serije Yali Capkini jasno žele da radnju osveže novim likovima. Glumačkom kadru se pridružio još jedan glumac.

Još jedan novi glumac u seriji Yali Capkini

Foto Credits: Sabah

Yali Capkini beleži blagi pad rejtinga, ali je i dalje najgledanija serija petkom uveče. Na pad rejtinga epizode koja je emitovana juče je sigurno uticao i fantastičan start serije Ates Kuslari / Vatrene ptice sa total rejtingom od preko 8. Ipak, projekat Yali Capkini je i dalje ubedljiv na vrhu. Glumački kadar se u poslednje vreme osvežava, pa se projektu pridružio još jedan novi glumac.

U novim epizodama ove popularne turske serije pojaviće se i Hakan Aydin. On će tumačiti lik po imenu Maho. Zanimljivo je da su Mert Ramazan Demir i Hakan Aydin ranije saradjivali na jednom filmu. Kada je u pitanju lik Maho, on će imati kraću ali zapaženu ulogu. Prema scenariju, Ferit će ući u velike neprijatnosti i probleme sa Mahom i njegovim ljudima. Ostaje da vidimo kako će se sve rešiti i koliko dugo će se Hakan pojavljivati u ovoj TV seriji.

Kada je u pitanju njegova karijera Hakan Aydin iza sebe ima sedam uloga. Poslednju ulogu imao je u TV serijama Aziz, Alparslan Buyuk Selcuklu i EDHO. Ljubitelji serije EDHO- Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz gde pamte kao Orhana. Radio je još u serijama Sokagin Cocuklari, u Netflixovom projektu Rise Of Empiress: Ottoman, kao i filmovima Zero Zero i I am you, gde je saradjivao sa Mertom Ramazanom Demirom.

NOVO - Nastavlja se katastrofalan rejting serije Barbaros Hayreddin

By: TV Exposed