Nastavlja se loš rejting serije Barbaros Hayreddin, stiže novi glumac!

Turska serija Barbaros Hayreddin Sultatin Fermani ili samo skraćeno Barbaros Hayreddin nastavlja sa lošim rejtingom. Situacija u vezi sa ovim projektom je sve teža, a istu pokušavaju da promene i novim glumcima.

Nastavlja se loš rejting serije Barbaros Hayreddin, stiže novi glumac!

Foto Credits: Internet Haber

Istorijska serija Barbaros Hayreddin predstavlja nastavak serije Barbaros Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Očekivalo se mnogo od ove nove serije, koja je ponela i novi naziv ali su rezultati – blago rečeno loši. U epizodi koja je emitovana sinoć, u petak 13. januara ostvaren je total rejting od svega 1.74, što je pad od 0.33 u odnosu na prethodnu. U AB kategoriji pad je bio još veći, 0.85, pa je ostvarena brojka od 1.56. U ABC1 kategoriji je ostvaren rezultat od 1.90, pa je rejting epizode 4 koja je emitovana juče u ovoj kategoriji iznosio 1.90.

Zaista brojke koje mogu samo da brinu kreatore ovog projekta, koji će ako ovako nastavi biti jedan od najneuspešnijih u sezoni. Istina je da je emitovano tek 4 epizode, ali je već postalo jasno da nešto u ovom projektu ne funkcioniše kako treba.

Serija Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani će u nastavku dobiti i nove likove. Jednog od njih će tumačiti i Dogan Bayraktar. Ostaje da vidimo koji lik će on oživeti ali i koliko dugo će se zadržati u ovoj istorijskoj TV seriji.

Ukoliko projekat nastavi sa ovako lošim rezultatima gledanosti, sigurno ga ne očekuje sjajna budućnost, pa bi i Dogan, kao i svi koji rade na ovoj seriji vrlo brzo mogli da traže i nov angažman...

NOVO - Prijateljstva se radjaju na setu serije Guzel Gunler / Dobri dani

By: TV Exposed