Prijateljstva se radjaju na setu serije Guzel Gunler / Dobri dani

Svaka nova epizoda TV serije Guzel Gunler / Dobri dani, koja okuplja Binnur Kayu i Ecem Erkek, nastavlja da impresionira široku publiku.

Prijateljstva se radjaju na setu serije Guzel Gunler / Dobri dani

Foto Credits: Internet Haber

Serija Guzel Gunler / Dobri dani, iza koje je 9 epizoda, postala je izvanredna produkcija svojom dramatičnošću i zabavnom pričom. U glumačkoj ekipi serije postoje veoma važna imena kao što su Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Camci, Olgun Toker, Burak Dakak, Orkuncan Izan i Yildiray Sahinler. Na setu, pak, vlada dobra timska harmonija i ostvaruju se čvrsta prijateljstva.

Publika posebnu pažnju posvećuje scenama Binnur Kaye i Ecem Erkek, koji u seriji Guzel Gunler / Dobri dani igraju likove Kiymet i Fusun. Priča o majci i ćerki se ogleda na ekranu na veoma realističan način.

Među informacijama je da su se dve glumice zbližile kao majka i kćerka na snimanju serije. Ecem Erkek je objasnila da je set serije bio veoma zabavan, rekavši: „Ponekad zaista ne možemo da prestanemo da se smejemo, a ponekad odemo i izvinimo se reditelju.”.

Imati tako zabavnu i porodičnu produkciju na televizijskom ekranu oduševljava Binnur Kayu, kao i publiku. Sjajna turska glumica je dala sledeću izjavu: „Veoma sam srećna što imam takav posao na televiziji. Moja molitva je bila za porodični rad, rad u komšiluku... Želela sam da učestvujem u poslu koji je imao ljubav, poštovanje i porodicu. Zahvalna sam zato što ste nas posmatrali, bili sa nama, odvojili vreme za ovo, što vam je najdragocenije; vreme. Hvala vam puno što ste ovo vreme podelili sa nama.”.

NOVO - Gonca Vuslateri se vraća na TV ekrane serijom Kralice / Kraljica!

By: TV Exposed