Sećate li se Ozgu Namal? Glumica pregovara za novu ulogu!

Turska glumica Ozgu Namal se nije pojavljivala na sceni sedam godina. Sada joj je ponuđena nova uloga u jednoj popularnoj televizijskoj seriji.

Sećate li se Ozgu Namal? Glumica pregovara za novu ulogu!

Foto Credits: Dizilah

Ozgu Namal možda i nije toliko poznata mlađim generacijama, dok je starije i te kako dobro pamte. Ova glumica je rođena u Istanbulu 1978. godine. Pre desetak godina bila je veoma popularna. Nakon sedam godina pauze, postoji realna opcija da glumicu ponovo gledamo na TV ekranima. Njoj je ponuđena jedna od uloga u seriji Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih. Ishod ovih pregovora bi mogao da bude poznat veoma brzo.

Kada je reč o njenoj dosadašnjoj karijeri Ozgu Namal se pojavila u 28 projekata. Poslednja serija na kojoj je radila bila je Milost. U tom projektu je 2014. godine glumila Narin. Pored serije Milost, njenu karijeru su obeležile i serije Nasleđe jedne dame i Dolina Vukova.

Vest o tome da će se Ozgu možda vratiti na TV ekrane je obradovala mnoge. Ipak, postoji i ona grupa ljudi koja smatra da ova sjajna glumica zaslužuje novu seriju u kojoj bi tumačila glavnu ulogu.

Šta vi mislite o svemu tome? Pišite nam u komentarima.

 NOVO - Nove informacije o novom projektu Hazal Kaye

 By: Milt-TV Exposed